flavino food aangepast
WinkelwagenZoeken
Meest verkocht

Biologische Hennepzaadolie 500 ml

Biologische Hennepzaadolie 500 ml
€ 19.95
Aantal
Koude persing hennepzaadolie.
De zaden voor deze heilzame olie zijn met zorg geteeld en verwerkt in Duitsland.

Na de koude persing is de olie direct gebotteld voor het behoud van alle waardevolle voedingstoffen.
Hennepzaadolie bevat als enige plantaardige olie de omega 3, omega 6 en Gamma-Linolzuur (GLA) in de juiste 3 : 1 verhouding.
Daarnaast bevat het alle essentiële aminozuren, de bouwstenen voor gezonde lichaamseiwitten en is het rijk aan sporen elementen, vitaminen E, C, B1, B2, B3 en B6, bio-actieve enzymen en krachtige anti-oxidanten.

Men noemt het niet voor niets 'Het Groene Goud'.

Bijzondere olie
Het kan zowel curatief als preventief ingezet voor mens en dier en is daarnaast culinair gezien een olie die elke salade naar een michelin sterren niveau tilt door zijn subtiele nootachtige smaak.

Het is zuinig in gebruik: mens/paard 1 a 2 eetlepels per dag, kleine honden en katten 1 a 2 thee lepels, grote honden 3 a 4 theelepels.

Dosering & kwaliteit
Ons advies is altijd zuinig te zijn met olie voeren aan grazers, dit omdat ze in de natuur zelden hoge olie concentraties zullen opnemen. Meestal is dit alleen in de herfst/winter als ze bijvoorbeeld olie houdende zaden en noten kunnen vinden.
Als je olie geeft, geef het dan in een lage dosering maar dan wel van de hoogste kwaliteit en niet van de andere kant van de wereld want lange opslag/transport gaan ten koste van de hoge kwaliteit.
Uiteraard biologisch geteeld en van 1e koude persing, verpakt in een donkere glazen fles, met hennepzaad olie als absolute nr 1.

Verpakking: Glazen fles 500ml

(prijs is incl 6% BTW)

Terug naar overzicht

©2018 flavinofood webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop