flavino food aangepast
WinkelwagenZoeken
Meest verkocht

I9Bottle

I9Bottle
€ 49.95
Kleur
Aantal

De meest eenvoudige/voordelige manier om overal en altijd krachtig, geïnformeerd en vitaal water te drinken!

Vul de fles met kraanwater en geniet na 3 minuten van het lekkere gestructureerde water. 

De i9 Waterfles maakt gebruik van een krachtige siliconen tag die ontwikkeld werd door Poznik Technology (Poznik TP). De siliconen tag is opgeladen met duizenden zorgvuldig geselecteerde sets van informatie (positieve vibraties), zoals prana’s, mantra’s, muziek, gedachten, gebeden, licht, cijfers, kleuren, enzovoort. De sets van informatie ondersteunen elkaar en ze werken in volledige harmonie. De i9 geïnformeerde waterfles is onderworpen aan uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Dit onderzoek heeft aangetoond dat het drinken van water uit deze fles het uithoudingsvermogen verbetert en de recuperatietijd vermindert.

geinformeerde tag.jpg

Berlin institute of Electrophotonics

berlin-aura

 

Wetenschappers aan het gerenomeerde Instituut voor Elektrophotonik in Berlijn hebben uitgebreide GDV – tests gedaan op de i9 geïnformeerde waterfles door middel van Kirlian fotografie. De test wezen op een substantiële verhoging in het menselijke bio-veld na het drinken van water uit de i9 geïnformeerde waterfles tegenover het drinken van water uit een normale glazen fles.

Technology Poznik (Poznik TP)

Poznik TP is een combinatie van wetenschappelijke processen en is in staat om het netwerk van molecules in verschillende soorten materie (water, glas, plastiek, metaal, enz) te beïnvloeden door gebruik te maken van informatie of codes.  Poznik Technologie is gebaseerd op 30 jaar onderzoek en innovatie en de technologie werd ontwikkeld door een team van top-uitvinders van over heel de wereld. Ze ontvingen meer dan 90 internationale prijzen en erkenningen voor hun uitzonderlijke resultaten. Door het exact en precies toepassen van Poznik TP is het mogelijk om specifieke energetische informatie (trillingen) te selecteren, te versterken en over te brengen. Informatie wordt overgebracht in cijfers, waarbij elk getal honderden sets met informatie bevat. Die informatie werd bijeengebracht door tientallen jaren onderzoek. Het encoderen (= het proces waarbij de informatie wordt overgebracht op de siliconen tag) gebeurt aan de hand van strikte procedures en testen en elk product krijgt een eigen kwaliteitscertificaat

Vili PoznikVili Poznik


De geschiedenis van de wetenschap

De principes van i9 zijn gebaseerd op het werk en het onderzoek van wereldvermaarde wetenschapspioniers zoals Dr Korotkov, Dr Voikov, Dr Pop en Masaru Emoto,  Dr Samuel Hahnemann, Dr Wilhelm Reich en Viktor Schauberger.

Chakra

Introductie

Volgens de principes van de kleurentherapie (chromotherapie) is ons lichaam samengesteld uit verschillende kleuren en kan het tekort aan een kleur een aanleiding geven tot ziek zijn. Ook volgens de kleurentherapie, wordt een persoon geacht gezond te zijn zolang de kleuren van het spectrum in een staat van harmonie zijn. De verschillende delen van het menselijk lichaam en de verschillende interne organen hebben allen verschillende kleuren.

Water & Zon (licht)

Al het leven op aarde heeft voor zijn levensonderhoud water en zon nodig. Zonlicht, in combinatie met water helpt ons lichaam en de planten om te groeien. Vandaag de dag worden water en zonne-energie ook gebruikt om electriciteit op te wekken, die de aandrijving vormt voor auto’s, treinen, machines en die hele steden verlicht. De natuur voorziet ons van verbazingwekkende en toch eenvoudige oplossingen. Elk individu kan deze energie gebruiken om zichzelf te helen en ziekte en infectie weg te houden.

Als je water in een gekleurde container blootstelt aan zonlicht, dan neemt dat water de trillingsenergie op van die specifieke kleur. Dat is het basisprincipe van kleurentherapie (chromotherapie). Samen met duizenden zorgvuldig geselecteerde sets van informatie (positieve vibraties) zorgt dit ervoor dat je kan genieten van de wonderlijke voordelen die de natuur voor ons in petto heeft.

 

01-bottle-Mangenta-closed-606x800.jpg 01-bottle-Yellow-closed-606x800.jpg 01-bottle-Indigo-closed-606x800.jpg 01-bottle-Green-closed-606x800.jpg 01-bottle-Orange-closed-606x800.jpg 01-bottle-Blue-closed-606x800.jpg 01-bottle-Red-closed-small.jpg 01-bottle-White-closed-606x800-e1407935543853.jpg

 

Violet-chakra

Sahasrara wordt gesitueerd boven het hoofd.

De Sahasrara (kruinchakra) hangt samen met spiritualiteit en verlichting. Dit zevende chakra heeft te maken met het streven naar hogere bewustzijnstoestanden. Een geopend zevende chakra veroorzaakt een gevoel van diepe vrede en harmonie, voorbij de dualiteit. Dit leidt tot ervaringen van totaal geluk en brengt de verbinding tot stand met een werkelijkheid die voorbij het denken ligt. De energie van dit chakra kan er toe leiden dat men de Mahatma, ‘de grote ziel’, bereikt.

De kleur die bij deze chakra hoort is violet.

yellow-chakra

Gele Chakra {Manipura}

Manipura betekent schitterend juweel of met edelstenen gevuld en wordt gesitueerd ter hoogte van de navel. De Manipura (navelchakra) wordt gezien als de belangrijkste plek voor het opslaan van energie. Het wordt geassocieerd met de alvleesklier, maag, galblaas, lever, milt, dunne darm, buikholte en vegetatief zenuwstelstel. Dit chakra regelt de spijsvertering en heeft een grote invloed op de werking van het onderlichaam, de maag, lever en milt.

De kleur die bij deze chakra hoort is geel

indigo-chakra Indigo Chakra {Ajna}

Ajna wordt gesitueerd op het voorhoofd en wordt ook wel het derde oogchakra genoemd.

De Ajna (derde oogchakra) zorgt als geestelijk centrum voor oplettendheid en bewustzijn. Het Ajna-chakra (ook wel derde oog-chakra genoemd) verzorgt de verbinding met de geestelijke wereld en opent de poorten naar intuïtieve kennis en verwijst naar een werkelijkheid die tevoorschijn komt zodra het dualistisch waarnemen van de wereld overstegen wordt en de gedachten tot rust komen. Omdat het voorhoofdchakra de werking van alle endocriene klieren beïnvloedt, is het essentieel voor de gezondheid.

De kleur die met deze chakra in verband wordt gebracht is indigo.

green-chakra

Groene Chakra {Anahata}

Anahata betekent ongedeerd of ongeschonden en wordt gesitueerd ter hoogte van het hart. De Anahata (hartchakra) verbindt de onderste drie chakra’s van de instincten met de bovenste drie chakra’s van het hogere, menselijke bewustzijn. Dit chakra regelt de werking van het hart, de longen en de ademhaling. Een stabiele bloedsomloop, een sterk hart, een gezond hartritme en een diepe, ontspannen ademhaling duiden erop dat het hartchakra in balans is. De hartchakra is ook ons centrum van liefde en zelfliefde.

De kleur die bij deze chakra hoort is groen.

orange-chakra

Oranje Chakra {Swadhisthana}

Swadhisthana betekent zoetheid en wordt gesitueerd ter hoogte van het heiligbeen. Hierdoor wordt het ook wel het sacraal chakra genoemd.

De Swadhisthana (heiligbeenchakra) wordt verbonden met de geslachtsklier, geslachtsorganen, heiligbeen, bekkengebied, baarmoeder, nieren, blaas, bloedsomloop en waterhuishouding. Deze chakra staat ook voor succes.

De kleur die bij deze chakra hoort is oranje.

blue-chakra

Blauwe Chakra {Vishuddha}

Vishuddha, ook wel Vishuddhi, wordt gesitueerd ter hoogte van de keel.

De Vishuddha (keelchakra) vormt in het lichaam het klank- en spraakcentrum. Het vijfde chakra (ook wel keelchakra genoemd) verbindt het hartcentrum met het voorhoofdchakra en wordt beschouwd als de bemiddelaar tussen voelen en denken. Dit chakra stemt ze op elkaar af en zorgt er bijvoorbeeld voor dat de ratio niet de overhand krijgt.

De kleur die bij deze chakra hoort is lichtblauw.

red-chakra

Rode Chakra {Muladhara}

Muladhara betekent wortel en dit wortelchakra wordt gesitueerd net onder het stuitbeen.

De Muladhara zou het verband leggen tussen het lichaam, de aarde en de manier waarop je je in de wereld beweegt. Elk chakra heeft lichamelijke, emotionele en spirituele componenten. Op lichamelijk gebied hoort het eerste chakra bij problemen met onderrug, dikke darm, botten, heupen en billen. Al deze delen horen bij het onderste deel van het lichaam, waar ook het eerste chakra zich bevindt. Dit zijn veelal de massieve delen die ondersteuning en de basis bieden, zoals het bekken.

De kleur die bij deze chakra hoort is rood.

 

Wit / Violette Chakra {Sahasrara}

Sahasrara is de kroon chakra en staat voor zuiver bewustzijn en innerlijke wijsheid. De kroonchakra wordt gelinkt aan onze hormonen en wordt voorgesteld door de kleur wit of violet. De kroonchakra speelt een rol bij het loslaten van karma, fysieke actie met meditatie en mentale actie. De witte energie van deze chakra zuivert onze gedachten en brengt onze energie in balans.

(prijzen zijn incl. 21% BTW)

Terug naar overzicht

©2019 flavinofood webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop