flavino food aangepast
WinkelwagenZoeken
Meest verkocht

Multi-Task

Multi-Task
€ 16.50
Verpakking
Aantal
Bio-Ron Multi-Task is een uniek en super actief mengsel van positieve micro-organismen verkregen volgens een speciaal procedé van EM fermentatie.
De toegevoegde frequenties beschermen krachtig tegen negatieve invloeden.
De keramiek kralen kunnen later in het drinkwater gebruikt worden om het water te vitaliseren.
 
Als je ziet waar het overal voor te gebruiken is, begrijp je ook de naam.
 
Samenstelling multi-Task
  • gevitaliseerd water
  • EM micro-organismen (biologisch gecertificeerd)
  • biologische melasse. Tijdens deze activatie wordt de melasse door de micro-organismen opgebruikt.
 
Gebruik
Als micro-organismen rood zouden zijn zou werkelijk de hele wereld rood zijn want overal zijn micro-organismen aanwezig. Dus overal waar micro-organismen zijn, kun je multi-task inzetten om het aanwezige milieu in een positieve balans te houden waardoor negatieve reacties geen kans krijgen.

Stal
Regelmatig met een verdunning van 1 op 50 de totale stal benevelen inclusief de wanden, muren, ramen en het plafond. Ook andere vertrekken, kasten etc. regelmatig licht benevelen. Neem gerust ook de voer en drinkbakken mee. Reduceert tevens de hoeveelheid stof op stal. Het hooi mag ook licht beneveld worden.
Voor de behandeling van het stalbed zelf (zie eco-stal) is de verdunning 1 op 20 tot 1 op 50.
 
1 dopje per liter water = 10 ml = 1 op 100
2 dopjes per liter water = 1 op 50
5 dopjes per liter water = 1 op 20
 
Voor overige informatie/producten voor de eco-stal zoals lava en kleimineralen, kijk bij producten bodem - en weidebeheer.
 
Dieren
Het micro-organismen milieu op het dier zelf (vacht en haar) heeft profijt van de Multi-Task als we deze 1 a 2 keer in de week vernevelen of afsponzen. Door ook de hoeven mee te behandelen verbetert ook de hoefkwaliteit. Verminderd de aantrekkkingkracht van dieren voor vliegen/mugjes .
 
Verdunning 1:20 tot 1:100.
 
Schoonmaak
Alle soorten schoonmaak werkzaamheden kunnen met Multi-Task worden gedaan. Ook materialen als dekens, zadeldekjes, borstels en tuig.
Voor hardnekkig vuil is aan te raden de Multi-Task in te laten weken en op een later tijdstip schoon te maken. De micro-organismen weken dan het vuil los van het oppervlak waarna schoonmaak veel gemakkelijker zal gaan.
Met Multi-Task schoongemaakte materialen blijken daarna ook minder snel vuil aan te trekken!
Koper en andere oxiderende metalen b.v. op tuig laten zich na een badje van Multi-Task heel makkelijk schoonmaken en gaan weer glimmen.
Verdunningen van puur (anti-oxidatie/metaal) tot 1:50 voor schoonmaken.

Iedere stal, omgeving kent plekken die een negatieve tendens hebben. Afvoerputjes, douche plaatsen, stalbodems zonder goede buffer c.q. goede bodembedekking zijn de plekken waar negatieve reacties zich altijd zullen ontwikkelen. Bij al deze situaties is het zinvol om regelmatig met de Multi-Task langs te komen. Stem de verdunning af op de ernst van de plek, overdoseren is niet mogelijk.
Bij slechte (mest/plas) plekken in b.v. paddock is het zinvol ook wat lava of kleimineralen erbij te strooien dit helpt de micro-organismen in de Multi-Task beter hun werk te doen.
 
 
Weide
 Multi-Task verbetert de bodemvruchtbaarheid, brengt een bodem van degeneratie naar regeneratie.
1 liter per hectare verdunnen met een hoeveelheid water en verdelen over de weide die iets vochtig is. 5 x per jaar herhalen, in het groeiseizoen. Bij een slechte bodem kan de dosering 2 tot 3 keer zo hoog ingezet worden.
Gebruik van lava, zeeschelpen en kleimineralen is hierbij sterk aan te bevelen.
 
Composteren
De bacteriën, gisten en schimmels in Multi-Task faciliteren een goede en snelle omzetting, fermentatie in de composthoop. Regelmatig over de hoop vernevelen.
 
Verhouding 1 op 50 tot 1 op 100
 
En nog veel meer
Multi-Task kan in alle denkbare situaties ingezet worden waar micro-organismen actief zijn en dat is eigenlijk overal. Experimenteer gerust waar Multi-Task in jouw situatie het beste werkt.


(prijzen zijn inclusief 21% BTW)

 
Terug naar overzicht

©2019 flavinofood webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop